2012. november 3., szombat

Figyelem..

Gyerekek sajnálom, de törlöm a blogot, mert egy lány úgy döntött hogy fogja és szóról szóra kimásolja az én történetem. Bizonyíték is van, ez az a blog : http://onedirectionforever2.blogspot.hu

Tényleg..én sajnálom a legjobban:( Ha esetleg el tudjuk érni, hogy törölje a blogot, akkor talán nem törlöm az enyémet..

11 megjegyzés:

  1. Ne töröld please mert ez a legjobb blog. :(

    VálaszTörlés
  2. hogy lehet ekkora pa**szt,komolyan és gondolom azt hitte nem veszi észre senki omg O.O légyszi ne töröld! nagyon jo ez a blog :)) *H

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azt hitte nem fogjuk észrevenni..De jobb is így hogy tudom/juk. És megpróbálok valamit tenni annak érdekében hogy ne kelljen törölni!:) És köszönöm!:)

      Törlés
  3. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!NE TÖRÖLD EZ A KEDVENC BLOGOM ESKÜSZÖM HA TÖRLÖD EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL IS TÖRLESZ!!!!LÉCCI NE TÖRÖLD BÁRMIT MEGTENNÉK CSAK NE TÖRÖLD!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Enci nagyon jól esik amit írsz tényleg. Nem tudom, hogy mi lesz..
      Azon is gondolkodtam hogy elköltöztetem az egész blogot máshova, más linkkel, vagy nemtudom. De már nem vagyok biztos benne, hogy megtartom. De kitörölni se szeretném..Majd lesz valami, de ne izgulj semmiképpen sem tűnök el örökre!:)

      Törlés
  4. nem kellet vna megírnom..egyszer írt komiba is a csaj..sajnálom h elmondtam..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, ne hibáztasd magad, sokkal jobb hogy tudom. És hatósági intézkedéseket fogok tenni, szóval...

      Törlés
  5. Ne töröld please :((

    VálaszTörlés